17 november 2020

Investeren in zakelijk vastgoed voor ondernemers geeft rust

« Terug naar overzicht

Briqwise is actief op de markt van zakelijk vastgoed. Veel ondernemers kampen met het probleem dat ze graag vastgoed willen aankopen, maar dat de bank geen financiering wil verstrekken. Het netwerk van private investeerders van Briqwise ziet zakelijk vastgoed juist als een solide manier om rendement te behalen op hun vermogen.

Veel van deze investeerders geven aan dat zij graag iets willen doen met hun geld, maar er niet wakker van willen liggen. Beleggen in aandelen vinden ze doorgaans te risicovol. En zelf een pand aankopen en verhuren zien ze vaak als ‘gedoe’.    

Zakelijk vastgoed financieren zonder gedoe

Juist voor dit type investeerders is de Briqwise-formule aantrekkelijk. De investeerder leent een ondernemer geld om zakelijk vastgoed aan te kopen, krijgt zelf het eerste recht van hypotheek en heeft er verder geen omkijken naar. Briqwise regelt de complete afwikkeling en staat bovendien garant voor de betaling van de maandelijkse termijnen. Het vastgoed wordt vooraf zorgvuldig getaxeerd en ook de betrokken ondernemer wordt gescreend.

Kortom, de investeerder wordt volledig ontzorgd en ontvangt een vast rendement van doorgaans 6%. Dat slaapt lekker.

Ook interessant