30 november 2020

Sparen veiliger dan investeren? Het is maar hoe je het bekijkt

« Terug naar overzicht

Je spaargeld op de bank zetten voelt voor veel mensen veiliger dan het thuis opbergen in een kluis. Een aantal jaren geleden werd sparen bij de bank nog beloond met rente. Dat is al een tijdje niet meer het geval. Sterker nog: op dit moment is de rente negatief en betaalt u de bank om uw vermogen te mogen stallen. In plaats van dat uw spaargeld vermeerdert, wordt het elk jaar wat minder waard. Frustrerend, zeker als u jarenlang hard heeft gewerkt om het vermogen op te bouwen.  

Uw vermogen veiligstellen én laten renderen

Mensen die desondanks hun geld toch bij de bank laten, doen dat vrijwel altijd omdat ze geen avonturiers zijn op financieel gebied. Ze zoeken zekerheid, zelfs als ze er iets voor moeten betalen. Bij Briqwise begrijpen we dat heel goed. Wij zijn ook voorzichtig als het op investeren aankomt. Ons investeringsmodel is behoudend en oerdegelijk, maar tegelijkertijd winstgevend. Wie via Briqwise investeert in vastgoedfinanciering, behaalt bijna 6% rendement, terwijl de risico’s nihil zijn.

Vastgoed financieren via Briqwise

U verstrekt uw geld aan een ondernemer die vastgoed wil financieren. Wij zorgen ervoor dat zowel de ondernemer als het vastgoed heel goed wordt gescreend. We zien toe op een gezonde Loan to Value. En u krijgt het eerste recht op hypotheek.

Briqwise heeft zoveel vertrouwen in het model, dat we zelfs de betaling van de maandelijkse rente en aflossing garanderen, in het uitzonderlijke geval dat een ondernemer niet aan zijn verplichtingen voldoet. U ontvangt elke maand een stabiel rendement en u blijft flexibel. Want mocht u om welke reden dan ook uw uitgeleende geld weer liquide willen maken, dan heeft u de mogelijkheid de financiering over te dragen aan een andere investeerder.

U kiest zelf welk vastgoedobject u aanspreekt

Elke week ontvangen onze investeerders een persoonlijke mail waarin we ze attent maken op nieuwe vastgoedobjecten. Spreekt een object u aan, dan kunt u uw interesse aangeven via het online platform. Als u de eerste bent die een object heeft geclaimd, ontvangt u van ons een uitnodiging om de financiering af te wikkelen. Dit gaat heel gemakkelijk via een aantal muisklikken. U hoeft zelfs niet meer aanwezig te zijn bij de notaris.

Wilt u meer weten? Maak een afspraak

Klinkt dit verhaal te mooi om waar te zijn? Dan kunnen we ons best voorstellen. Als u meer wilt weten over alle ins en outs van het investeringsmodel van Briqwise, maak dan alstublieft een afspraak. We nemen graag de tijd om een en ander toe te lichten en uw vragen te beantwoorden.

Ook interessant

22 april 2021

Investeren in vastgoed rendeert, ook nu

Investeren in vastgoed loont, ook in tijden van de coronacrisis. Dit blijkt uit de MSCI Netherlands Annual Property Index die in maart jl. is gepubliceerd. Nederlands vastgoed leverde in 2020 een...Lees verder