Regel eenvoudig en snel een flexibele vastgoedfinanciering voor uw klant

Word intermediair van Briqwise

Financieringen vanaf € 100.000

Bent u werkzaam in de financiële dienstverlening en heeft u klanten die een vastgoedfinanciering nodig hebben van minimaal
€ 100.000? Word dan intermediair van Briqwise. Wij beschikken over een kwalitatief netwerk van investeerders die bereid zijn om vastgoed te financieren. Perfect voor ondernemers die op zoek zijn naar een hypotheek zonder bank!

Waar traditionele geldverstrekkers lange en ingewikkelde procedures hanteren, maakt Briqwise het gemakkelijk en is de doorlooptijd tot de financiering kort. Wel zo prettig voor uw klanten.

  • Snelle afhandeling van de aanvraag
  • Aantrekkelijke fee
  • Word expert in alternatieve financieringen
Word intermediair van Briqwise

Snel en eenvoudig lenen

Via onze website vraagt u de financiering voor uw klant aan. Voldoen de aanvraag en de kwaliteit van het vastgoed aan onze criteria? Dan nodigen we u en uw klant uit voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek bespreken we de financieringsvoorwaarden. Vervolgens presenteren we de financieringsaanvraag aan ons netwerk van investeerders.

Zodra een investeerder besluit om het vastgoed te financieren, stellen wij de noodzakelijke documenten op en sturen we een compleet dossier naar de notaris. In de meeste gevallen wordt al binnen twee weken na het plaatsen van een financieringsaanvraag de lening door de notaris uitbetaald. Niet de vergelijken met de traditionele weg die een ondernemer aflegt als hij een hypotheek via een bank aanvraagt!

Zo gaan we te werk

  1. U dient de aanvraag voor uw klant in
  2. De aanvraag wordt beoordeeld
  3. Wij nodigen u en uw klant uit voor een kennismaking
  4. Wij presenteren de financieringsaanvraag aan ons netwerk van investeerders
  5. Een investeerder accepteert de financiering
  6. De transactie wordt afgerond bij de notaris
  7. Uw klant ontvangt de financiering

Intermediair worden? Of eerst meer weten?

Wilt u uw klant helpen de aankoop van vastgoed te financieren; snel en eenvoudig, zonder bank? Briqwise beschikt over een netwerk dat bestaat uit vermogende investeerders die ondernemers kunnen helpen met de financiering.

Bent u geïnteresseerd in een financiering voor uw klant, of heeft u vragen?
Neem dan contact met ons op.

Word intermediair van Briqwise

Wij werken samen met meer dan 500 adviseurs van o.a. de volgende kantoren: