Deze advertorial is gepubliceerd in de Elsevier, Briqwise is verantwoordelijk voor de inhoud van deze uiting.

Beleggen met 6% rente, zekerheid & zonder gedoe

Briqwise is een platform waar investeerders en ondernemers elkaar ontmoeten voor vastgoedfinancieringen. Investeerders lenen ondernemers geld om hun onderneming te versterken en te laten groeien, het vastgoed dient als onderpand.

Voor wie?
Investeerders die € 100.000,- of meer willen inleggen, met een veel beter rendement dan ze op een spaarrekening of deposito krijgen. Ze willen veilige, maandelijks uitgekeerde rente ontvangen, en zich verder zo weinig mogelijk met hun investering bezighouden. Het geld moet voor hen werken en niet andersom. Dat zijn Briqwise-investeerders. Vaak zijn ze zelf ondernemer geweest en vinden ze het prettig om andere ondernemers te helpen.

“Ik probeer in mijn beleggingsportefeuille een evenwichtige verdeling te maken. Briqwise is een mooie aanvulling die mij prima bevalt en die ik ook anderen aanbeveel.”
– Robert Alberts

Direct meer weten over Briqwise?

Ontvang ons aanbodStart met investeren

Typisch Briqwise
Of je nu investeerder of ondernemer bent, Briqwise zet altijd een stap extra om de financiering naar ieder tevredenheid voor elkaar te krijgen. Daarbij gaan transparantie en zorgvuldigheid hand in hand. Het team werkt in een prettige, persoonlijke sfeer met zowel de investeerders als de ondernemers samen. Briqwise biedt afwisselende financieringen aan, waarin men alleen of ook met anderen kan investeren.

Investeerder over Briqwise
Robert Alberts is eigenaar van Plantinum bv, een bedrijf dat exclusieve plantenbakken produceert. Daarnaast investeert hij in vastgoed, verstrekt hij leningen aan ondernemers en particulieren en “belegt hij wat op de beurs”.

Alberts: “Ik probeer in mijn beleggingsportefeuille een evenwichtige verdeling te maken. Briqwise is een mooie aanvulling die mij prima bevalt en die ik ook anderen aanbeveel.”

Lees de volledige advertorial hier

Alle investeringsvormen op een rijtje

Een negatief rendement op spaargeld is voor veel investeerders een reden om op zoek te gaan naar alternatieven met meer rendement en met behoud van zekerheid. Wij zetten diverse investeringsvormen op een rijtje in onze whitepaper: sparen, obligaties, aandelen, vastgoed kopen en vastgoed financieren.

Download de whitepaper nu

Persoonlijk contact met Frank?
Bel 06 – 28 04 35 98
Maak hier een (video) afspraak