Home banner Hoe werkt het?

Zorgeloos investeren
met hoog rendement

Vrijblijvend aanmelden

Vastgoedfinanciering met extra zekerheid

Via Briqwise financiert u op een veilige manier ambitieuze ondernemers met hun vastgoed als zekerheid. U ontvangt niet alleen een rente van 6%, maar heeft ook de zekerheid van het vastgoed als onderpand én onze garantie van betaling van de maandelijkse rente en aflossing. Investeren kan met een
minimale inleg van € 100.000,-.

Briqwise brengt investeerders en ondernemers samen

Briqwise brengt investeerders en ondernemers samen. Wij investeren in vertrouwen, zodat u met vertrouwen kunt investeren. Wij houden een persoonlijk intakegesprek met alle partijen en brengen zorgvuldig hun wensen en mogelijkheden in kaart. Daarbij hebben we oog voor zowel ambities als haalbaarheid.

We vinden het mooi om ondernemers een stap dichterbij de verwezenlijking van hun droom te brengen en gaan daar integer en kraakhelder mee om. Dat betekent dat we er alles aan doen om de mogelijkheden van een financiering te onderzoeken, maar de ondernemer – en onszelf – ook willen behoeden voor een onverantwoord risico.

Voor investeerders is het uitgangspunt precies hetzelfde. We schotelen u geen ‘te mooi om waar te zijn’ projecten voor, maar alleen plannen die we zorgvuldig hebben gescreend. Uiteraard kiest u zelf welk project u wilt financieren. Wij verzorgen vervolgens de complete afhandeling van de financiering en alle zaken eromheen, gedurende de gehele looptijd.

Zeer solide investeringsvorm

Financiële experts kunnen zeer uiteenlopende adviezen en prognoses geven. Over één ding zijn ze het vrijwel allemaal eens: door de jaren heen is vastgoed één van de meest solide van alle investeringsvormen. De naam Briqwise laat zien dat wij deze constatering volledig onderschrijven. Stenen blijven altijd bestaan.

Luister naar Topic Talks van New Business Radio. Frank van Dongen (Briqwise) aan het woord op 2:30, 14:39, 27:09 en 44:42.

Ons Aanbod ontvangen?

Meld u aan en ontvang vrijblijvend ons actuele Aanbod van te financieren objecten.
Hierdoor krijgt u toegang tot het Informatiememorandum, taxatierapporten
en andere relevante documentatie.

De extra zekerheden van Briqwise

Slide Realistische taxatie door gecertificeerd NVM- of NVRT-taxateur
Persoonlijke intake met zowel ondernemer als investeerder
Zorgvuldige beoordeling kredietwaardigheid ondernemer
Kredietbeoordeling privépersonen onder meer m.b.v. BKR-toets
Continu monitoring kwaliteit vastgoed en voortgang ondernemer

Het team van Briqwise beschikt over jarenlange ervaring met betrekking tot het zaken doen met investeerders en ondernemers op het gebied van financieringen en vastgoed. Daar waar aanvullende kennis nodig is, beschikken we over een netwerk van experts.

Whitepaper

Alle investeringsvormen op een rijtje

Wie vermogend is krijgt te maken met een negatief rendement op spaargeld. Veel investeerders zoeken daarom naar alternatieven met meer rendement maar met behoud van zekerheid. In onze whitepaper zetten we diverse investeringsvormen op een rijtje: sparen, obligaties, aandelen, vastgoed kopen en vastgoed financieren.

Briqwise whitepaper

Realiteitszin geeft rust

In deze tijd met een historisch lage rente is sparen bij de bank niet aantrekkelijk. Briqwise biedt een aantrekkelijk alternatief voor mensen die niet willen beleggen of de obligatiemarkt op willen, maar een veilige, betrouwbare manier zoeken om rendement te behalen op hun vermogen.

We onderscheiden ons met de unieke combinatie van een hoog rendement, een laag risico én een zeer transparante communicatie. Wij maken waar wat we beloven: 6% rente. Onze klanten waarderen dat. Het geeft hun niet alleen een mooi rendement, maar ook rust.

“Real estate cannot be lost or stolen, nor can it be carried away. It is about the safest investment in the world.”

Franklin D. Roosevelt – 4x American President

Briqwise: stevig als een huis

We willen dat onze financieringen staan als een huis en niet gaan ‘kraken’ als er een beetje economische tegenwind is. U ontvangt bij ons misschien niet het hoogst mogelijke rendement, maar wel het meest stabiele: ± 6% rente, gedurende de hele looptijd!

Om uw risico te minimaliseren, hanteren wij onder meer het Briqwise Value Assessment (BVA). Dit is een beproefd, overzichtelijk puntensysteem, dat inzicht geeft in de zekerheid van het te financieren vastgoed én de ondernemer die de financiering aangevraagd heeft.

We doen alleen zaken als alle lichten op groen staan en wij het risico als zeer verantwoord (lees: minimaal) beoordelen.

Helder over kosten

Briqwise streeft ernaar om zowel de investeerder als de ondernemer de hoogst mogelijke zekerheid te bieden. In ruil voor die zorgvuldigheid brengen wij een fee in rekening bij beide partijen. U betaalt deze alleen wanneer de financiering daadwerkelijk tot stand komt.

Lees verder in ons Blog

17-sep-2021

Briqwise vlog: hoe wij camping Emmen hielpen met een financiering

Lees verder
09-sep-2021

Zo fintech was vastgoedfinanciering nog nooit!

Lees verder
31-aug-2021

Nog eenvoudiger vastgoedfinanciering aanvragen, met de Cashflow Analyzer!

Lees verder

Aangenaam kennismaken

Bij de keus voor een financiering spelen rentes en rekenvoorbeelden zeker een rol, maar uiteindelijk gaat het erom dat u vertrouwen heeft in de mensen achter de organisatie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Heeft u andere vragen? Neem dan even contact met ons op.