Betrouwbaar investeren en financieren. Zonder bank.

Omdat vastgoedfinanciering beter kan

Briqwise is ontstaan vanuit een situatie waar veel investeerders en ondernemers mee te maken hebben:

Als investeerder wil je zoveel mogelijk rendement behalen tegen een zo laag mogelijk risico. Maar welke beleggingsvorm combineert deze wensen?

Als ondernemer wil je vastgoed kopen. Maar ondanks je goede reputatie en gezonde bedrijfsactiviteiten krijg je maar moeilijk financiering los bij de bank. Wat zijn de alternatieven? En zijn die betrouwbaar?

Briqwise biedt een betrouwbare oplossing voor beide kanten van dit vraagstuk. Een manier van investeren en financieren waarbij geen bank betrokken is.

Wij zijn net als jullie

Bij Briqwise werken mensen die goed matchen met zowel de ondernemers als de investeerders. We hebben namelijk beide bloedgroepen aan boord. Dit betekent dat wij het belang van vastgoed snappen voor een ondernemer én als geen ander begrijpen wat belangrijk is voor het verstrekken en het aangaan van een financiering. Wij spreken dezelfde taal en denken mee vanuit onze ervaring en deskundigheid.

Kennis in huis en om ons heen

Het team van Briqwise heeft zeer ruime ervaring met kredieten, vastgoed en investeringen. Maar omwille van extra zekerheid voor investeerder en ondernemer beschikt Briqwise ook nog eens over de expertise van diverse adviesbureaus op het gebied van vastgoed en financiën.

Ondernemend in financieren

Bij Briqwise houden we van doorwerken. Daar zijn we ondernemers voor. Vanaf het moment dat een financieringsaanvraag bij ons binnenkomt draaien wij op volle toeren. Dit betekent dat je als ondernemer snel uitslag hebt over je verzoek. Als je verzoek eenmaal is beoordeeld duurt het in de regel ook nooit lang (gemiddeld twee weken) voordat de financiering daadwerkelijk geregeld is.

Snel, maar zorgvuldig

Niets is zo vervelend als er aan een inspanning geen goed einde komt. Dit geldt voor zowel de ondernemer als de investeerder. Daarom hanteren we betrouwbare procedures om het vastgoed, de ondernemer en ook de investeerder te beoordelen. Zo weet iedereen waar hij aan toe is.