Terug naar overzicht

"Geweldig rendement in vergelijking met de spaarrente van de bank"

Tom (82) heeft jarenlang gewerkt in de verzekeringsbranche. Hij richtte in de jaren 60 zijn eigen assurantiekantoor op dat hij op een gegeven moment voor een mooi bedrag kon verkopen. Met de opbrengst is Tom gaan investeren en beleggen.

Tom kent inmiddels de kansen en risico’s van de diverse soorten beleggingen. Van aandelen tot en met rente op je spaargeld. “Dat laatste levert de afgelopen tijd niets meer op”, zegt Tom in het eerste gesprek met Briqwise. Daarom zoekt hij naar alternatieven. Waarbij voor hem twee zaken cruciaal zijn: Tom wil niet meer wakker liggen van enig beleggingsrisico en bovendien moet de looptijd van de lening – gezien zijn leeftijd – relatief kort zijn.

Tijdens het tweede persoonlijke gesprek met Tom maakt hij de keuze om daadwerkelijk met Briqwise in zee te gaan. “Het product dat de heren van Briqwise mij voorschotelden, sluit goed aan bij mijn wensen”, zegt Tom. “De looptijd van de lening die ik verstrek is passend bij mijn leeftijd. En het rendement natuurlijk geweldig als je het vergelijkt met de rente die ik momenteel ontvang bij de bank.”

“De manier waarop Briqwise werkt, getuigt van professionaliteit. En dat schept vertrouwen! Bij het screenen van het vastgoed en de ondernemers gaan zij net zo zorgvuldig te werk als een goede bank, wat de kans op een slechte investering elimineert.”

Tom kiest ervoor om een lening te verstrekken met een looptijd korter dan vijf jaar, met een rentepercentage van 6% per jaar. De lening is gedekt door het eerste recht van hypotheek op het vastgoed. Bovendien doet Tom kort nadat hij voor de eerste keer rente uitbetaald krijgt zijn tweede financiering. “Het smaakt toch naar meer als je voor het eerst zo’n hoog rentebedrag op je rekening gestort krijgt”, zegt Tom met een brede glimlach op zijn gezicht.

 

Ons Aanbod ontvangen?

Meld u aan en ontvang altijd ons actuele Aanbod van te financieren objecten.

Aanbod aanvragen