Financier vastgoed tegen 6% rente

Vul hier uw gegevens in en wij nemen contact met u op:

Vastgoedfinanciering met extra zekerheid

Via Briqwise financiert u op een veilige manier vastgoed voor ambitieuze ondernemers. U ontvangt niet alleen een rente van ± 6%, maar u heeft ook de zekerheid van het vastgoed als onderpand én onze garantie van betaling van de maandelijkse rente en aflossing.

Briqwise; hoog rendement, laag risico

 

 • Ontvang een vaste rente van ± 6% per jaar
 • Gegarandeerde betaling rente en aflossing
 • Veilig onderpand: 1e recht van hypotheek
 • Verzekerd van een gezonde Loan to Value
 • Ondernemer brengt zelf minimaal 25% in
 • Investering elk moment weer liquide te maken
 • Kies zelf welk vastgoedobject u financiert
Start met investeren

Investeren met vertrouwen

Briqwise brengt investeerders en ondernemers samen. Wij investeren in vertrouwen, zodat u met vertrouwen kunt investeren. Voordat we aan de slag gaan, houden we een persoonlijk intakegesprek met alle partijen. Zo brengen we alle wensen en mogelijkheden in kaart. Daarbij hebben we oog voor zowel ambities als haalbaarheid.

Alle plannen worden zorgvuldig gescreend, we doen alleen zaken als alle lichten op groen staan en wij het risico als zeer verantwoord (lees: minimaal) beoordelen. Om uw risico te minimaliseren, hanteren wij onder meer het Briqwise Value Assessment (BVA). Dit is een beproefd, overzichtelijk puntensysteem, dat inzicht geeft in de zekerheid van het te financieren vastgoed én de ondernemer die de financiering aangevraagd heeft. Zo kunnen we u verzekeren dat onze financieringen staan als een huis en niet gaan “kraken” als er economische tegenwind is.

U ontvangt bij ons misschien niet het hoogst mogelijke rendement, maar wel het meest stabiele: doorgaans 6% rente, gedurende de hele looptijd!

Investeren via Briqwise

 

Whitepaper
Alle investeringsvormen op een rijtje

Wie vermogend is krijgt te maken met een negatief rendement. Veel investeerders zoeken daarom naar alternatieven met meer rendement maar met behoud van zekerheid. In onze whitepaper zetten we diverse investeringsvormen op een rijtje: sparen, obligaties, aandelen, vastgoed kopen en vastgoed financieren.

Download whitepaper

De dekking met het onderliggende vastgoed geeft een veilig gevoel

De extra zekerheden van Briqwise

 • Realistische taxatie vastgoed door gecertificeerd NVM- of NVRT-taxateur
 • Persoonlijke intake met zowel ondernemer als investeerder
 • Zorgvuldige beoordeling kredietwaardigheid ondernemer, onder andere aan de hand van Dun & Bradstreet rapporten
 • Kredietbeoordeling privépersonen onder meer aan de hand van BKR-toets (Bureau Krediet Registratie)
 • Continu monitoring van kwaliteit vastgoed en voortgang ondernemer

Het team van Briqwise beschikt over jarenlange ervaring met betrekking tot advies, bemiddeling en zelf investeren in vastgoed én kredietbeoordeling van ondernemers. Daar waar aanvullende kennis nodig is, beschikken we over een netwerk van experts.

Start met investeren via Briqwise