Financier jouw vastgoed flexibel en betaalbaar via Briqwise

Zonder bank toch een zakelijke hypotheek, het kan!

‘Kijken naar wat wél mogelijk is’ is een mantra voor veel ondernemers. Dat is één van de redenen dat steeds meer ondernemers Briqwise weten te vinden. Briqwise matcht jouw financieringsvraagstuk met investeerders die graag een financiering willen verstrekken. Zo hebben inmiddels al veel ondernemers hun zakelijke hypotheek voor elkaar gekregen. Bankvrij, snel en zonder gedoe.

Direct weten wat jouw mogelijkheden zijn?
Vul het formulier en ontvang binnen een paar minuten een voorstel.

Naar het formulier

Hoe het werkt

Als ondernemer wil je snel weten waar je aan toe bent. Aan de hand van enkele gegevens ontvang je snel een voorstel met aantrekkelijke voorwaarden en een betaalbare rente. De rente van een bankvrije zakelijke hypotheek stemmen we af op het vastgoed en jouw situatie als ondernemer. Ondernemers die zaken doen met Briqwise zien dat als realistisch.

Wat hen daarnaast aanspreekt, is de flexibiliteit die een vastgoedfinanciering bij Briqwise hen biedt, vooral op het gebied van aflossen. Naast de keuzevrijheid om niet of nauwelijks af te lossen, heb je altijd de mogelijkheid om boetevrij extra af te lossen. Zo kun je je betalingen goed afstemmen op de bewegingen van je bedrijf en de markt.

Snel en goed geregeld
Vind snel een zakelijke hypotheek tegen aantrekkelijke voorwaarden.

Win-win
Jij kunt doorgroeien en onze investeerders maken op een veilige manier rendement.

Geen gedoe
Briqwise verbindt ondernemer en investeerder en regelt de complete afhandeling.

Snel helderheid, vlotte afhandeling

Een ander voordeel van een zakelijke hypotheek bij Briqwise is de vlotte afhandeling. De specialisten van Briqwise hebben ruime ervaring in zowel de financiële sector als op het gebied van ondernemen. Dat betekent dat je snel weet waar je aan toe bent. Bovendien zorgt onze FinTech ervoor dat je verzekerd bent van een professionele, vlotte afhandeling. Vanaf het moment dat je de aanvraag indient tot en met de ondertekening bij de notaris en de periode daarna.