Financier jouw vastgoed flexibel en betaalbaar via Briqwise

Bankvrij je zakelijke hypotheek regelen

Voor een ondernemer kan het heel aantrekkelijk zijn om vastgoed te kopen, bijvoorbeeld je eigen bedrijfspand of een beleggingspand. Bij de bank zijn de mogelijkheden om hiervoor een lening af te sluiten echter vaak nihil. Het platform van Briqwise opent de deur naar nieuwe kansen.

Briqwise matcht ondernemers die hun vastgoed willen financieren met investeerders die hier graag toe bereid zijn. Zo hebben inmiddels al veel ondernemers hun zakelijke hypotheek voor elkaar gekregen. Bankvrij en zonder gedoe.

Flexibel en betaalbaar

Hoe werkt het? Als ondernemer ontvang je een voorstel met aantrekkelijke voorwaarden en een betaalbare rente. De rente van een bankvrije zakelijke hypotheek stemmen we af op het vastgoed en de situatie van de ondernemer. Ondernemers die zaken doen met Briqwise zien dat als realistisch.

Wat hen daarnaast aanspreekt, is de flexibiliteit die een vastgoedfinanciering bij Briqwise hen biedt, vooral op het gebied van aflossen. Naast de keuzevrijheid om niet of nauwelijks af te lossen, heb je altijd de mogelijkheid om boetevrij extra af te lossen. Zo kun je je betalingen goed afstemmen op de bewegingen van je bedrijf en de markt.  

Als ondernemer zoek je een zakelijke hypotheek tegen aantrekkelijke voorwaarden.

Onze investeerders zoeken een veilige manier om rendement te maken op hun vermogen.

Briqwise verbindt ondernemer en investeerder en regelt de complete afhandeling.

Snel helderheid, vlotte afhandeling

Een ander voordeel van een zakelijke hypotheek bij Briqwise is de vlotte afhandeling. De specialisten van Briqwise hebben ruime ervaring in zowel de financiële sector als op het gebied van ondernemen. Dat betekent dat je snel weet waar je aan toe bent. Bovendien zorgt onze FinTech ervoor dat je verzekerd bent van een professionele, vlotte afhandeling. Vanaf het moment dat je de aanvraag indient tot en met de ondertekening bij de notaris en de periode daarna.

Vijf criteria

Om te kunnen vaststellen of je in aanmerking komt voor een zakelijke hypotheek, kijken we naar vijf criteria. Die hebben betrekking op jou en je onderneming én op het vastgoed dat je wilt aankopen.

De belangrijkste zekerheidsstelling is de waarde van het vastgoed. Zowel de ondernemer als de investeerder hebben er baat bij dat dit heel zorgvuldig wordt bepaald. We doen dit dan ook uitsluitend met gecertificeerde NVM- of NVRT-taxateurs, zodat we zeker zijn dat het vastgoed een betrouwbaar onderpand is voor een transactie zonder gedoe.

Wil je meer lezen over hoe we je hypotheekmogelijkheden beoordelen? Klik dan hier.

 

"Met een zakelijke hypotheek via Briqwise kon ik mijn bedrijfspand kopen”

Zakelijke hypotheek aanvragen?

Spreekt ons verhaal je aan en ben je nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden? Klik dan op deze link naar het contactformulier.

Nadat wij de gevraagde gegevens van je hebben ontvangen, krijg je van ons per omgaande een voorbeeld-financieringsvoorstel dat je een idee geeft van de maandelijkse lasten. Terwijl jij dat bekijkt, zoeken wij uit of je in aanmerking komt voor een zakelijke hypotheek via Briqwise. We berichten je daar snel over!